Vagabond, avagy egy Sizzix vágógép esete Tim Holtz-cal

augusztus 14, 2010 10:21 du. | Közzétette | Hozzászólás

A tavasszal megjelent Tim Holtz féle Sizzix vágósablonok már előre vetítették, hogy Tim Holtz és a Sizzix együttműködése nem fog arra a néhány sablonra korlátozódni. És valóban, most ősszel több tucat új Tim Holtz dizájn jelenik meg (Bigz vágósablonok, dekorcsík abc-k, domborítómappák). Ezeket a következő bejegyzésben mutatom meg. Arra azonban nem voltam felkészülve, hogy egy vágógépet is tervez a Sizzix számára. Biztos vagyok benne, hogy a Tim Holtz rajongók számára a megszerzendő kincs kategóriába kerül az alábbi képen is látható vágógép.

Sizzix - Tim Holtz Vagabond vágógép

Sizzix - Tim Holtz Vagabond vágógép

Mint egy utazó koffer, úgy néz ki egy az elektromos hajtású vágógép. Hasonlóan működik, mint a Big Shot Express, még a leghosszabb vágósablonokat is két másodperc alatt átmozgatja. Minden Sizzix (kivéve Pro) vágó és domborítósablonnal kompatibilis, sőt a hozzá kapható adapterrel a legtöbb gyártó vágó és domborítósablonjai is használhatóak vele. Hogy élethű legyen a koffer, még egy adag matricát is adnak hozzá, hogy azzal díszíthessük fel.

Díszítő matricák a Vagabond-hoz

Díszítő matricák a Vagabond-hoz

A Vagabond októberben lesz elérhető Amerikában, az európai megjelenést követően (és ha sikerül a WEEE problémát is leküzdeni) nálunk is kapható lesz. További részleteket (és a várható európai / hazai árat) később írok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.