OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voltam Firenzében – inspirációs oldal

június 13, 2017 7:58 de. | Közzétette | Hozzászólás

Nem ezt ígértem mára Nektek, de az albumhoz több idő, és több nyugalom kell . Ennek most híján vagyok, így most hoztam egy júniusi kihívás inspirációt. Mintha a térkép kicsit ijesztő lenne, pedig szuper jól lehet használni, én minden utazós albumba használom! Most egy sima oldalt hoztam Nektek.

2014 őszén egy gyönyörű Toszkán utazáson voltam. Persze mint minden körutazás ez is sokat akart “markolni” (ami részben nem baj) de Firenzére fél napot szánni értelmetlen. Ezt gondoltam akkor. De sokszor tévedhetünk, így jártam én is, mert barátnőmmel úgy döntöttünk, ha Firenze és fél nap semmi más Uffizi képtár. Bejutás oda sem egyszerű, de szerencsénk volt! Amíg eljutunk a bejárathoz a Palazzo della Signoria előtt kell elmenni, ahol a Dávid szobor élethű másolata látható. Igen itt csak a másolat van, mert az Galleria dell’Accademia erre a célra készült termében őrzik az eredeti szobrot, arra pedig már nem jutott idő. De a képtárban látottak mindenért kárpótoltak. Nem tudom Veletek előfordult-e már hogy álltok egy festmény előtt, és csak azt veszitek észre, hogy potyog a könny a szemetekből. A Vénusz születése engem így érintett.  Én már másodszor voltam így, és ehhez az utat Dávid mutatta.
Ennek emlékére készült ez az oldal, és azért hogy mutassak egy felhasználási módot a térképhez 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Érdekessége most a dolognak még, hogy most olvasom Michelangelo életét, úgyhogy nagyon nagy kedvvel és örömmel készült az oldal. Szerintem a hatása is érződik 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kellemes alkotást, szép utazásokat, sok térkép gyűjtögetést kívánok! 🙂  A kihívást ne feledjétek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.