PSX_20210512_190357-down ki

Scrapbook is my superpower

május 16, 2021 1:29 du. | Közzétette | Hozzászólás

Helló Mindenkinek, ma én, Piroska hoztam Nektek egy scrapbook oldalt a májusi kihívásra. A kihívás ötlete az iNSD, azaz a nemzetközi scrapbook nap miatt fogant meg bennem: készítsünk egy oldalt magunkról, alkotás közben. Készülhetett a fotó egy workshopon, táborban, vagy épp otthon a négy fal között, a lényeg, szóljon Rólad és a hobbidról az oldal!

Kiindulásként egy CUT to YOU vágófájlt választottam, melyet fehér alapkartonból vágtam ki a Silhouette Cameo 3 vágóplotteremmel. A Scrapbooking Is My Superpower szlogen nagyon vicces, mintha valami szupererő lenne a scrapbookozás. A fénykép tavaly készült az iNSD hétvégén, amikor épp egy kihívásra készítettem oldalt.

A vágófájl hátterezéséhez a Heidi Swapp CareFree Project Pad-jét használtam. Ez a papírkészlet jónéhány egyszínű papírt tartalmaz, melyek tökéletesek voltak a betűkhöz. Először körberajzoltam a betűket ceruzával a külső élén, aztán ollóval egy picit beljebb vágva kivágtam a betűket, felragasztottam, majd kis száradási idő után levágtam az esetleges felesleget. Az ilyen műveletekhez a WRMK rugós ollóját szoktam használni.

Miután a vágófájl elkészült, kiválasztottam a háttér papírt. A Mirage papírra esett a választásom, ami a project padben is benne van, de önállóan is megvásárolható. A fotóm alá a Vista papírból vágtam ki színben egyező papírdarabokat. A Care Free matricakönyvből két arany fotósarkot is tettem a fotó két átlós sarkába.

A vágófájlt és a fotót felragasztottam a háttérpapírra, és kezdődhetett a díszítés. Ehhez használtam szivárvány és virág kivágatokat a Care Free kivágatokbólTag kivágatot a Care Free címke készletből, mely még fonalat is tartalmaz, így a zöld masnit abból készítettem. Szöveges matricát a matricakönyvből, illetve a címke matricát a Care Free matricaívről. Az egyik szöveges matricából tag-et készítettem a Crop-a-dile segítségével.

PSX_20210512_190703-downPSX_20210512_190800-downPSX_20210512_190912-downPSX_20210512_190357-down

Nagyon tetszik a végeredmény, Heidi Swapp legújabb kollekciójából igazán öröm az alkotás 😊
Te már beszerezted? Ha még nem, irány a ScrapBolt webáruház! 😉

blogba-nevkartyak-piroska

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba,
ahol öröm az alkotás!
 Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.