start-line-3449607

2019-es januári kihívás – az év szava

január 3, 2019 5:27 de. | Közzétette | Hozzászólás

Először is nagyon boldog új évet kívánunk a Csapat minden tagja nevében!

Idén is folytatjuk a már hagyománnyá vált januári év szava kihívást. Ehhez az ötletet Ali Edwards “One little Word” projektje adta. Ali Edwards évek óta választ magának egy szót az új évre. Egy szót, amit a középpontba helyez, ami szándékai szerint meghatározza az évét, amire az adott évben koncentrálni szeretne.

Azonban idén nem lesz ilyen egyszerű a dolgod. Ezt a szót kombinálnod kell az év színével, az élő korallal.  A Panton cég immár 20 éve minden évben megválasztja az év színét. Idén ez a vízben élő korallé, a Pantone 16-1546. “Ez egy élénkítő és életigenlő szín csipetnyi arannyal, mely energizál és lelkesít. Élénk, mégis lágy szín, mely az optimizmust szimbolizálja.” Forrás: pantone.com

54556666

Szóval válassz magadnak egy szót az idei évre. Amit szeretnél, ha megvalósulna vagy épp amire főkuszálni szeretnél. Lehet magyar, angol vagy bármilyen nyelven. Erre a szóra helyezve a hangsúlyt készíts egy alkotást, melyen a korall szín is felismerhetően szerepel. Lehet rajta fotó, de ez sem kötelező. Bármilyen alkotással nevezhetsz, de legyen köze a scrapbookhoz. Lehet oldal, vászonkép, art journal, minialbum vagy annak egy oldala, Project Life oldal, utazónoteszes oldalpár. Tőled függ, hisz ez rólad szól. Alkotásod a csapat@scrapbolt.hu címre várjuk. Kérlek, írd meg nekünk, miért ezt a szót választottad.

Tippelős játékunkat is tekinthetjük hagyománynak, ezért ez sem marad el idén. Holnaptól minden hétköznap lesz majd egy alkotás, melyet a Kreatív Csapat tagjai készítenek. A végén megtippelhetitek, melyik kié. A legtöbb helyes választ adó (vagy ha több is van, akkor egy szerencsés közülük) ajándékcsomagot nyer. Gyere játszani, mindig nagyon izgalmas és meglepő szokott lenni! (Ha mindegyik alkotásunk felkerült, ide belinkelem, hogy egy helyen legyenek. Nézz majd vissza ide!)

És a szabályok, amiben apróbb változások is történtek:

 • A kihívásra készült alkotásokat 2019.01.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • 12″-es, A4-es oldallal, tetszőleges méretű vászonnal, az év szavát központba állító albummal, vagy bármilyen scrapbook technikával készült alkotással  nevezhetsz, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
 • Fénykép nélkül is készülhet az alkotás és magyar szóhoz sem kell ragaszkodni.
 • Ha szívesen megosztod, akkor írj pár mondatot arról, miért ez a választott szó.
 • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2019.01.26-a után tedd művedet nyilvánossá.
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve insprált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá.
 • 2019.01.26-án feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • A nyertest sorsolással választjuk ki. Mindenki egyenlő eséllyel indul, egyszer kerül a virtuális kalapba.
 • A szerencsés nyertes egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el kedve szerint.
 • A zsűri sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
 • A kitartó alkotókat, akik mindenk kihíváson részt vesznek, év végén meglepjük.
 • Eredményhirdetés 2019 február első napjaiban Facebook-oldalunkon.

Alkotásra és játékra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.