2021 januári kihívás – One little word

január 2, 2021 2:41 du. | Közzétette | Hozzászólás

1156

B.Ú.É.K! Remélem, jól teltek az ünnepek, békességben, egészségben és kipihentétek magatokat.

Már itt is vagyok az új kihívással! Aki követi blogunkat, oldalunkat, annak ismerős lesz. Több éve már januárban egy szó köré tematizáljuk a kihívást. Egy szó köré, ami Neked fontos, amire az adott évben koncentrálni szeretnél. Ez a hagyományos Év szava kihívásunk.

A feladat

Keress egy szót, ami jellemezni fogja az egész évünket. Egy szót, ami inspirál, lelkesít az év folyamán. Olyan szót, amire ha ránézel, eszedbe jut, mik a terveid, céljaid, mit szeretnél változtatni stb. Ehhez az ötletet Ali Edwards “One little Word” projektje adta. Ali Edwards évek óta választ magának egy szót az új évre, s mi is így teszünk már egy ideje. Tarts velünk Te is!

Szóval válassz magadnak egy szót a2021-re! Amit szeretnél, ha megvalósulna vagy amire fókuszálni szeretnél. Lehet magyar, angol vagy bármilyen nyelvű. Erre a szóra helyezve a hangsúlyt készíts egy alkotást! Lehet rajta fotó, de ez sem kötelező. Bármivel nevezhetsz, de legyen köze a scrapbookhoz. Lehet oldal, vászonkép, art journal, minialbum vagy annak egy oldala, Project Life oldal, utazónoteszes oldalpár, shadow box, Pocket Letter, képkeret stb. Tőled függ, hisz ez Rólad szól! Semmi egyéb kikötésünk nincs, szeretnénk, ha a mű téged tükrözne, rád jellemző lenne. És reméljük, ez az év mindenkinek jobb lesz a tavalyinál. Alkotásod a csapat@scrapbolt.hu címre várjuk. Kérlek, írd meg nekünk, miért ezt a szót választottad!

Tippelős játék

Az elmaradhatatlan tippelős játékról sem feledkeztünk meg! Ezt is tekinthetjük hagyománynak. Január 11-től mindennap lesz majd egy alkotás, melyet a Kreatív Csapat tagjai készítenek. Plusz az Év Kedvenc Alkotója, Süti is csatlakozik a játékhoz. A végén megtippelhetitek, melyik kié. A legtöbb helyes választ adó (vagy ha több is van, akkor egy szerencsés közülük) 3000 Ft-os vásárlási utalványt nyer. Gyere játszani, mindig nagyon izgalmas és meglepő szokott lenni! (Ha mindegyik alkotásunk felkerült, ide belinkelem, hogy egy helyen legyenek. Nézz majd vissza ide!)

És hogy még könnyebb dolgod legyen jövő héten bemutatkozik a 2021-es Kreatív Csapat itt, a blogon. Mindegyikünkről érdekes sztorikat olvashatsz majd.

És a kihívás szabályai

 • A kihívásra scrapbookkal kapcsolatos bármilyen alkotást várunk, mely egy szóra fókuszál.
 • A kihívásra készült alkotásokat 2021. 01. 15. éjfélig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Eddig máshol még nem publikált alkotást küldj, és kérünk, hogy Te is csak 2021. 01. 16-a után tedd művedet nyilvánossá. Boldogok leszünk, ha azt is megosztod, hogy a ScrapBolt kihívására készítetted. #scrapboltkihivas @scrapbolt
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen utalj rá!
 • 2021. 01. 16-a után feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • Egy nyertest sorsolással választunk ki. Mindenki egyenlő eséllyel indul, egyszer kerül a virtuális kalapba.
 • A szerencsés nyertes egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el.
 • A zsűri sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
  (Az ajándék kilétét azért fedi homály, mert ezt mindig az Év Kedvenc Alkotója választja ki. Olyan ajándékot kap, ami szíve vágya, amire régóta ácsingózik, de eddig nem volt lehetősége.)
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem értékeljük, de inspirációt készíthet.
 • Eredményhirdetés 2021. január végén Facebook-oldalunkon.

Alkotásra és játékra fel!

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba,
ahol öröm az alkotás!
 Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.