IMG_20210705_175211 ki

April shower – 2021. júliusi kihívás

július 9, 2021 3:45 du. | Közzétette | Hozzászólás

Júliusban végre megérkezett a forró nyár, amire már nagyon vártunk. Ilyenkor, aki teheti vízpart közelében hűsöl vagy medencében lubickol otthon.

A júliusi ScrapBolt kihívás feladata

Először arra gondoltam, hogy a kötelező elem legyen a víz az alkotáson. De ilyen kihívás már volt, többször is. És mivel a TicTacToe játékot mindig szerettétek, ezért ebbe csempésztem bele a vizet.

Ennél a játéknál az a feladat, hogy a 3×3-as táblázatból egy sort, egy oszlopot vagy egy átlót kell választani és azoknak az elemeknek a felhasználásával alkotni. Leírva sokkal bonyolultabb, mint amilyennek látszik. Semmi más nincs megszabva: se a téma, se a méret, se semmi. Így igazán szabadjára engedheted a fantáziád. Könnyítésnek betettem egy Jollyt, amit bármire le lehet cserélni. Ugye milyen egyszerű?

Untitled-1
Az elkészült scrapbook-oldalamról

Inspirációs alkotásom témája nekem a víz. Nem mondhatnám, hogy lubickolás és azt sem, hogy esőben ázás. A gyerekeim ötvözték a kettőt. A kicsi imád pocsolyázni, vizezni, teljesen mindegy hány fok van. Most is ehhez támadt kedve, a naggyal karöltve. Forró nyári nap lévén nem szóltam rájuk és elszabadult a slag. A ruhájuk csurom víz volt, a gumicsizmából önteni kellett a vizet. Ennek állít emléket ez az oldal.

Heidi Swapp legújabb Carefree kollekciójából választottam a papírokat és díszítőket. Az alap a Sunset scrapbook-papír. A címet Silhouette Cameoval vágtam ki, belsejét a New Day papírból, valamint a felhős  Sunny Skies papírból szintén Cameoval vágtam. Lusta vagyok ollózni. 😀 Így gyorsabb. Nagy vonalakban felragasztottam a címet, majd a belsejét, végül a kiegészítőket pakolgattam fel.  Ezeket az elemeket a matricakönyvből, a kivágatcsomagból és a matricákból válogattam. Igazából ennyi volt, hamar elkészültem.

A táblázatból a nagy cím – több fotó – komment sort választottam.

És most jöjjenek a fotók, utána pedig a szabályok!

7543216

A júliusi scrapbook kihívás szabályai

 • A kihívásra scrapbook-technikával készült oldalakat, oldalpárokat, vászonképeket, képeslapokat, art journal vagy utazónotesz oldalpárokat várunk. (szinte bármi jöhet)
 • A kész mű a megadott táblázat alapján készüljön. Írd meg nekünk, melyik sort, oszlopot vagy átlót válaszotttad!
 • A kihívásra készült alkotásokat 2021. 07. 31. éjfélig küldd el a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Eddig máshol még nem publikált alkotást küldj, és kérünk, hogy Te is csak 2021. 08. 1-je után tedd művedet nyilvánossá. Boldogok leszünk, ha azt is megosztod, hogy a ScrapBolt kihívására készítetted. #scrapboltkihivas #scrapbolt @scrapbolt
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen utalj rá!
 • 2021. 07. 31-e után feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • Egy szerencsés nyertest sorsolással választunk ki, aki egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el.
 • A Kreatív Csapat sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
  (Az ajándék kilétét azért fedi homály, mert ezt mindig az Év Kedvenc Alkotója választja ki. Olyan ajándékot kap, ami szíve vágya, amire régóta ácsingózik, de eddig nem volt lehetősége.)
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem értékeljük, de inspirációt készíthet.
 • Eredményhirdetés 2021. május végén Facebook-oldalunkon.

Remélem, tetszett és csatlakozol a játékhoz! Várunk szeretettel!

A bejegyzésben használt scrapbook kincseket és még több friss újdonságot találsz a ScrapBolt webáruházban. Nézz szét most!

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba,
ahol öröm az alkotás!
 Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.