OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Augusztusi kihívás – vázlat

augusztus 1, 2017 4:35 du. | Közzétette | Hozzászólás

Az elmúlt hónap remek kihívására, a nagy meleg,  a nyár ellenére sok oldal érkezett.  A Kedvenc Alkotónk ebben a hónapban BARÓCSY VERONIKA  és a szerencsés nyertes, akit random.org barátunkkal kisorsoltunk, DÖMÖTÖR PETRA.   Szeretettel gratulálunk, és köszönjük mindenkinek a beküldött szép alkotásokat.
Akkor alkotásra fel, itt a következő kihívás!

A nyárra való tekintettel egy vázlatot hoztam, ami igazából nagyon egyszerű, mondhatnám kommersz.  Képzeljétek, egyedül találtam ki, még inspiráció sem kellett hozzá 🙂   Azért arra büszke vagyok, hogy képszerkesztővel én készítettem! Íme:

cats

 

Azért egy nehezítés van! FIGYELEM:  eldugva, vagy egészen kicsiben kellékként, egy u.akkor készült másik fotónak is valahol szerepelni kell az oldalon! Ez lehet rejtett tagen, lehet egy kis körkivágóval egy virág közepén, lehet fekete-fehér változatban az eredeti fotó alatt, hogy valami kilátszik. Vegyétek elő a kreatív fantáziátokat, és máris menni fog!
A vázlatnál mindennek lehetőség szerint ebben az arányban és módon kell lennie, a cím lehet a választó vonal felett, alatt, sőt rajta is! A szöveg helyét jelöli a sok szöveg szó, annyit írtok amennyit a téma megkíván. Függőlegesen TÜKRÖZNI lehet, mert van hogy a fotó ezt megkívánja. MÁS FORGATÁST NEM szeretnék!

Több kikötés nincs, mutatom az én inspirációmat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Az inspirációs oldal elkészítéséről készítettem egy videót. Új kis felvevővel készült, úgyhogy nem tökéletes, vannak benne hibák, de aki szeretné látni, én hogyan alkotok, az a belinkelt you tube videóban megnézheti.

https://youtu.be/ViBvZh5pObU

Első felét úgy látjátok mint egy workshopon (fordítva) de azért nem annyira rossz, hogy ne mutassam meg 🙂 Köszönöm, ha részt vesztek a kihíváson, kérdezzetek nyugodtan, privátban is, ha valami nem egyértelmű!

 

A fotók után a kihívás szabályai:

  • A kihívásra készült alkotásokat 2017.08.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
  • 12″-es, A4-es, de akár tetszőleges méretű scrapbook-oldallal nevezhetsz, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2017.08.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha az oldalad liftelés vagy más alkotó műve insprált, mindenképpen tedd közzé, vagy utalj rá.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2017.08.26-án feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés 2017. szeptember első napjaiban.

 

A csodálatos ajándékcsomag pedig a következő : 1 db  Martha Stewart Punch All Over The Page – Caning lyukasztó, és 1 csomag Príma Marketing 3D lepkék.

 

20597035_1167777099993562_5553973053206965715_n

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.