IMG_20210611_134429 ki

Az élet szép – Bernadett vendégalkotása

június 14, 2021 10:30 de. | Közzétette | Hozzászólás

Áprilisi Kedvenc Alkotón, Jakab Bernadett vendégalkotását láthatod és olvashatod! ma a blogon. Egy igazán élménydús, sztorizós, lendületes, üde blogbejegyzés lesz. Ki ne hagyd!

kedvenc-alkoto-2021-04-v2

“Sziasztok!
Először is, bocsika nagyon lemaradtam a májusról, pedig minden meg volt készítve, de az idő elfogyott 🙁

Első verzió az volt, készítek egy TAG albumot 🙂 (Hajni beelőzött, mert nem készültem el, így újraterveztem 😉 ). Mivel már a képek, méretek megvoltak, így azokhoz mérten alkottam.

A scrapnap alkalmából a májusi kihívás feltétele, valami scrap alkotós fotó legyen a képen. Nagyon örültem a kihívásnak, hisz az én fordulópontom a scrapbook világában itt történt :).

2018. október 20-án volt a II. Felvidéki Scrapbook nap, amire én azt mondtam, ha törik, ha szakad, megyek (Az elsőről lemaradtam, első baba és rugalmatlanság, akkor elképzelhetetlennek tartottam babával… nem mentem). Az egész Tikának köszönhető, hogy lehetővé tette ezt az egész workshopos napot. Nagyon szuper volt. A férjem kísért el arra a napra az akkor legkisebb anyatejfüggő babánkkal, mely látható is a képen, ha baba éhes, anya etet, apa kisegíti anyát♥️, ne maradjon le még jobban.

A program pedig, délelőtt képkeretbe helyezett scrapbook oldal készítése volt Ranga Sophie-val, délután *pedig* textilbőrkötéses traveller’s notebook alkotása Sophie-val és Tikával. A képkeret elkészült, az látható az alkotásomon is a TN csak sokkal később. Mind a kettő közel áll a szívemhez és naponta jó érzéssel tölt el, ha rápillantok.
Ott és akkor beleszerettem az egészbe és azóta nem bírok leállni, saját tempóban haladok :), de élvezem.

Az alkotás 🙂
Végül egy zsebes tag album lett, ha nevezhető albumnak :). Nagyon élveztem készíteni, a piros, fekete, fehér színekkel dolgoztam. A zseb elején a kezdet, vázlat az alkotásról, a tagokon látható a további munkálatok egy-egy pillanata, egy közös fotó néhány további résztvevővel, majd a másik tagon kedves támogató férjem, aki nélkül nem lehettem volna ott és pici babánk evés közben, apa pedig alkotás közben ;), a zseb hátulján pedig az elkészült alkotás.
Ragasztottam, vágtam, stencileztem, fröcsköltem, matricáztam.

Köszönöm a bizalmat, nagyon megtisztelő, hogy alkothattam a blogra és sikerült áprilisban Kedvenc Alkotó címet kapni.
Legyen csodaszép hétvégétek!😍♥️😍
Puszi és ölelés Nektek 💞😘💞
Jakab Berni”

5 6 7 8 9 10 11 1 2 3 4

scrapbolt logo 1024x1024px eredeti

Facebook |Instagram | Scrapbook | Silhouette | Sizzix | Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.