img_7803

Búcsú- novemberi kihívás

november 1, 2016 4:19 du. | Közzétette | Hozzászólás

Először is kezdjük a kötelező körökkel, az októberi, “fotó-szétvágós” kihívásunk nyertese, a zsűri kedvence, és a hónap kedvenc oldala cím tulajdonosa ismét FIÁTH MÓNI lett, egy zseniális, gyémántos oldallal. 🙂

A We R Memory Keepers betűvágót a random.org segítségével sorsoltuk ki, a szerencsés nyertes pedig Katarina Kuruczova lett.

Gratulálunk mindkét nyertesnek!

És akkor térjünk rá az ehavi kihívásra…Nem is tudom hol kezdjem el. A búcsú mindig nehéz dolog, akár saját döntésünk alapján történik, akár a sors alakítja úgy az életet, hogy búcsút kell vennünk valakitől, vagy valamitől. Az én életem úgy alakult az utóbbi időben, hogy nehéz szívvel ugyan, de búcsút kell vegyek a ScrapBolt csapatától, hogy új kalandok felé vegyem az irányt. 🙂 Úgy gondoltuk, hogy egy kihívással búcsúzom tőletek kedves olvasók. Mikor ez megfogalmazódott, egyetlen percet sem gondolkodtam azon, hogy mi lesz ez az utolsó kihívás, november lévén azonnal tudtam, hogy témakihívást hozok nektek, ami nem más lesz, mint a BÚCSÚ.

A feladat tehát:

-készíts egy 12″-es vagy a/4-es scrapbook oldalt, esetleg vászonképet BÚCSÚ témában.

-hogy pontosan mitől, hogyan búcsúzol az oldaladon, minek állítasz ilyen módon emléket, az teljesen rád van bízva, a téma szerintem sok lehetőséget kínál. Készíthetsz egy elhunyt Szerettedről emlékoldalt, lehet a búcsúzáshoz való hozzáállásod az oldal témája, sok-sok kommenttel, vagy egy életszakaszod lezárása is.

-FONTOS: az oldalról a külső szemlélőnek is teljesen egyértelmű legyen, hogy mitől vagy kitől búcsúzol, vagy hogy az oldaladnak mi köze a búcsúhoz. Legyen valamilyen módon kommentár akár, legyen a címe…Mindegy, de tedd egyértelművé a dolgot valahogy.

Mivel az utolsó kihívásomról van szó, szeretnék jóóó sok nevezést kapni, úgyhogy nincsen több kikötés, csak ez. 🙂

ÉS akkor jöjjön az én búcsú oldalam. Közel két évig voltam a ScrapBolt csapat tagja, egy nagyon szép, szívemnek kedves időszakot zárok le ezzel az oldallal. (Sajnos nem volt olyan fotóm, amin az egész csapat szerepel, de Roni és Andi is a szívem csücske természetesen 🙂 )

img_7792 img_7796 img_7800 img_7801 img_7803 img_7804 img_7798

És végül íme, a szabályok:

  • A kihívásra készült alkotásokat november 25-ig várjuk, a csapat@scrapbolt.hu címre!
  • 12″ vagy a/4-es méretű scrapbook-oldallal, esetleg vászonképpel nevezhetsz, ahogy a kihívásban szerepel.
  • Eddig még máshol nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 25-e után tedd művedet közkinccsé!
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • november 26-a után feltöltjük a képeket a facebookos oldalunkon egy albumba, ahol meg lehet egymás alkotásait is nézni.
  • A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, a random.org segítségével. Nincs lájk gyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba. Mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás elnyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés: december első hetében.

Hajrá! A nyeremény pedig:  1 db Echo Park Paper – Deck the Halls scrapbook-készlet és 3 db karácsonyi arany dekortapasz, íme:

img_20161103_093616

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.