IMG_4091 ki

Eat, pray, love – Marika vendégalkotása

március 16, 2021 3:23 du. | Közzétette | Hozzászólás

Ma ismét vendégalkotás következik a blogon! Márciusi Hónap Kedvenc Alkotójaként fogadjátok szeretettel Marikát! Csodás utazásait és filmes élményeit osztja meg most velünk! Imádom, ahogyan mesél az oldal témájáról és elkészítéséről is! Sztorik – a scrapbook lényege! <3 Éld át Vele Te is most!

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy vendég csapattag lehetek ebben a hónapban.

Izgatott voltam, amikor elolvastam Hajni leírását, milyen alkotást vártok. Akkor még nem sejtettem, hogy az eredményhirdetéskor a Hónap Kedvenc Alkotója elismerésben fogok részesülni. Innen még izgalmasabb lett minden, mert bőven van kedvenc filmem, pár évtized alatt sikerült összegyűjtenem a őket.

Ezek között vannak az örök klasszikusok, Alain Delon, Sophia Loren. és sorolhatnám azokat a filmcsillagokat, akiknek a nevéhez csodás filmek kapcsolódnak. Gondolom, most többen elcsodálkoztok, honnan jönnek elő ezek a nevek, hiszen már jócskán elmúlt felettük az idő. Igen, felettem is. Viszont ifjúságom ezekhez a filmekhez kapcsolódik. Vannak persze mostani kedvencek is, Julia Roberts, Meryl Streep, ők is sokat adtak a filmművészetek tárházához. Szóval nem volt könnyű a választás, mert sok-sok jó alkotás eszembe jutott, igen ám, de azt meg is kellene jeleníteni scrapbook technikával. És itt újabb bonyodalmakkal találtam szembe magam. Keresgéltem, nézelődtem, és egyszer bevillant, megvan!

Olvastam, filmen is láttam, és jártam azokon a helyszíneken, ahol a történet játszódik. Az utazásaim Olaszországban, Indiában és Balin életre szóló élményeket adtak, melyek a film megnézésekor új életre keltek. Az “Ízek, imák, szerelmek” című filmre esett a választásom.

Kerestem hozzá fényképeket, és a díszítőket. Arra gondoltam, hogy alapnak egy fehér lapot használok, kicsit festékeztem átlós, ellentétes sarkokban. De csak halványan. A fotókhoz csak egy egyszerű csillagos papírt használtam, de a csillagok nem is látszódnak. Elhelyeztem még két kedvenc idézetemet az oldalon, és csak nagyon kevés díszítőt használtam. Nehezen tudtam eldönteni, hogy a biciklis hölgy legyen, ne legyen, de annyira jellegzetes jelenete a filmnek, amikor a főszereplőt Balin egy gépkocsi lesodorja az útról, úgy gondoltam, ott a helye.

Az elkészítetett lapot felragasztottam egy scrapbook papírra. Olyat választottam, ami kicsit emlékeztet a filmszalagra. Remélem nektek is ez jut róla eszetekbe.

Fogadjátok szeretettel. És alkotásra fel!

Üdvözlettel: Marika”

2021-02-kedvenc-alkoto-marika-022021-02-kedvenc-alkoto-marika-032021-02-kedvenc-alkoto-marika-042021-02-kedvenc-alkoto-marika-01

scrapbolt logo 1024x1024px eredeti

Facebook |Instagram | Scrapbook | Silhouette | Sizzix | Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.