3

Fekete, fehér, igen, nem…

április 30, 2015 10:33 du. | Közzétette | 6 Hozzászólás

Először is azzal kezdeném, hogy nagyon-nagyon köszönjük, hogy ennyire szerettétek az előző havi játékot, ilyen sokan és lelkesen neveztetek és szebbnél-szebb pályaműveket küldtetek Nekünk! 🙂 És a nyertes:

HUTÁS-TÓTH DIÁNA

Gratulálunk!

Aki esetleg lemaradt volna, és nem tudja pontosan, hogy miről van szó, megtalálja a játék részleteit Flóra előző havi kihívásában, ITT.

Mint minden új dolognál, ennél a játéknál is akadtak kisebb zökkenők, így a tapasztalatok fényében módosítunk picit a szabályokon ebben a hónapban, de erre kitérek részletesebben később. 🙂

Most következzenek a MÁJUSI KIHÍVÁS szabályai:

Ebben a hónapban teszünk egy kis kirándulást a színek világába… 🙂 A kihívásra egy olyan oldallal lehet nevezni, amin mindössze három színt használhattok: a feketét, a fehéret, és egy szabadon választott színt. Az oldal lehet A/4-es, mint az én inspirációs oldalam, de lehet 12 inches is, ezt nem kötöm meg. A színeket viszont nagyon szigorúan vesszük. Csak fekete, fehér, és egy szín. Ennyi az egész. Nem is nehéz! 🙂 Vagy mégis? Meglátjuk! 😉

(Kis kiegészítés a felmerült kérdések alapján:

  • A fekete és fehér árnyalatai megjelenhetnek az oldalon, tehát a szürke megengedett.
  • A fotó lehet olyan, hogy ff, de az az egy plusz szín megjelenik rajta, de MÁS szín nem lehetséges.
  • Az oldalon a harmadik, választott szín csak kis árnyalati különbségekkel jelenjen meg. Azaz enyhe eltérés megengedett, de ha az oldalra nézünk, alapvetően egyetlen színt lássunk a feketén és a fehéren kívül. Így tehát pl. nem lehet rózsaszín és piros, csak azért mert az egy szín két árnyalata.)

Inspirációnak készítettem egy oldalt, amin a feketén és a fehéren kívül a rózsaszín szerepel még, más nem. (Ha mégis fel vélnétek fedezni más színt, akkor az a fotó csalókasága, illetve a monitorok közötti eltérés miatt lehetséges, tehát az alap és a gesso nem sárga! 🙂 )

1

2

3

4

  • A kihívásra készült alkotásokat május 1-20-ig várjuk, a csapat@scrapbolt.hu címre!
  • Május 21-én feltöltjük a képeket a facebookos oldalunkon egy albumba, ahol meg lehet egymás alkotásait is nézni. 🙂
  • Viszont a nyertest ezúttal SORSOLÁSSAL fogjuk kiválasztani, a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés! 🙂
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba. Mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén.
  • A nyeremény ebben a hónapban egy vadiúj, trendi, műbőrkötéses We Are Memory Keepers márkájú insta album, illetve néhány kártya hozzá. Íme:

nyeremény

Remélem ebben a hónapban is izgalmasnak találjátok a kihívást és velünk tartotok! 🙂

 

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.