dav

Fényképes karácsonyfadísz

december 13, 2018 1:01 du. | Közzétette | Hozzászólás

Mikor először szóba került, mi lesz a decemberi kihívás, nagyon tetszett az ötlet. De gőzöm sem volt, miként ültessem át magunkra. Friss fotónk nem nagyon van és ebben a naaagyon beteges időszakban abból kell dolgoznom, ami itthon van.

Először a Silhouette könyvtáramat néztem meg, mit találok. A mostani dobozkákra leltem ott, amiket még tavaly hörcsögöltem.

A két dísz alapja tulajdonképpen ugyanaz. Az egyik zárt, míg a másik zárható, így apró dolgok rejthetők el benne.

Az egyszerűbbet készítettem el fotós dísznek. Az alapdobozkán kívül plusz csillagot vágtam mintás papírokból és hatszöget a fotókból. Illetve ragasztás után kilyukasztottam a szalagnak.

A másik meg Miku-doboz lett úgy, mint az eredeti fájl. Idén mindenki ilyet (is) kap, annyira megtetszett. Még a suliban az osztálytársak is. Itt a dobozka szalaggal záródik, csudi dolgok rejthetnők bele. (Azt hiszem, a jövő évi adventi naptárunk ilyen lesz.)

És, ami a legjobb, hogy ezek a dobozkák simán elférnek egy borítékban. Ha ragasztás előtt jól előhajtogatod, akkor a legegyszerűbb, ha laposan ragasztod és száradás után benyomod a megfelelő pontokon.

dav dav dav dav dav dav dav dav

Remélem, tetszett. Készíts Te is fotós lakásdekort és játssz velünk! December 20-ig várjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.