PA102809-ki

Flipbook magunkról

október 28, 2020 8:24 de. | Közzétette | Hozzászólás

Amikor először kellett oldalt készíteni magamról, nagyon szenvedtem. Nehéz volt, furcsa volt. Nem szoktunk előtte magunkról sokat beszélni, fotózni még kevesebbet. De változott a világ, és mi is változunk. Ahogy múltak az évek egyre kevésbé zavartak a ráncok, a változások. Magyarul az öregedés.

Ahogy más ezzel fordítva van, én nem, és elkezdtem a saját fotókat használni oldalaknál, albumban. Ha jól érzem magam a bőrömben, belül rendben vagyok, a kisugárzás is teljesen más.

Nyáron a lányom táborában, egy lelkes amatőr fotós hölgy, Éva mindenáron fotózni akart. Én belementem, hiszen mi bajom lehet? És milyen jó hogy így tettem! Elkészült két sorozat, amelyet azóta is előkapok, ha nincs jobb ötlet és boldogan foglalom oldalba. Natúr fotók, nincs Photoshop, semmi, csak Éva remek fotós tehetsége.

Az album egy 6×8-as Flipbook album a Simple Storiestól. Rengeteg színben kapható és remül díszíthető saját ízlésre.
A készlet nem egyféle, amellyel készült. Mindig arra biztatok mindenkit, könnyű egy készlet elemeit használni, gondolkodni sem kell. Az igazi alkotás nekem az, ha össze tudom kombinálni a különböző papírokat, díszítőket. Az igazi alkotás az, mert magadat adod bele.

Jó nézegetést!

scrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook album scrapbook flipbook albumscrapbook flipbook album scrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook albumscrapbook flipbook album scrapbook flipbook album

blogba-nevkartya_merika

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.