Futás! – vendéginspiráció

augusztus 17, 2017 8:17 de. | Közzétette | Hozzászólás

Júliusi Kedvenc Alkotónk, Barócsy Veronika lett egyszerű-nagyszerű oldalával. Vendéglakotóként az augusztusi kihívásra készített inspirációt. fogadjátok nagy szeretettel!

“Először is szeretném elmondani, hogy mennyire meghatott, hogy én lehettem a hónap alkotója. 5 éve scrapbookozom, ott voltam minden táborban és a mai napig nincs önbizalmam a munkáimat illetően, így nem is nagyon mutogatom őket. De majd ezek után nyitottabb leszek 🙂

Az oldal, amit készítettem, idén nyáron készült Zadarban, ahol egy hetet töltöttünk el. Az első nap nagyon nagy szél volt és a moló alól felcsaptak a hullámok. A fiaim ezt kimondhatatlanul élvezték és sötétedésig futkostak a molón. Csurom vizesek lettek, de aznap este náluk boldogabb gyerek tuti nem létezett a környéken. A fotó mögötti tagra tettem a képet, amin látszik, hogy már besötétedett.

Nem szoktam vázlat alapján scrappelni, mert engem nagyon megköt és sosem vagyok elégedett az eredménnyel. A festegetés és a pacázás sem az én világom, szeretem az egyszerűbb dolgokat. Nagyon igyekeztem pacás papírt keresni, hogy megússzam, de nem találtam, így lesz, ami lesz alapon összefröcsköltem akvarell festékkel.
A Felicity Jane kit summer kollekcióját használtam. Így sikerült, nagy szeretettel készítettem nektek az imádott fiaimról, fogadjátok szeretettel.
Vero”

20170816_085445

20170816_085333

20170816_085323

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.