ScrapBolt scrapbook oldal részlete Paige Evans Whimsical kollekció kártyáiból

Happy together

március 14, 2019 9:31 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ma egy régebbi fotóból készítettem scrapbook-oldalt. Teljesen odavagyok a Whimsical kollekció kis kártyácskáiért. A múltkor már használtam őket és a mai alkotásom után is maradt még belőle. (Jól sejted, lesz folytatás.)

Jól kitaláltam, hogy a kártyácskákból készítem el az alapot, majd erre rakom a fotót és pufi és kaparós matricákkal, valamint epoxy alakzatokkal bolondítom meg. El is készítettem, gyorsan lehet vele haladni. A fotó fekete-fehér lett, hogy ne vesszen el a színtengerben. Hogy egy kis érdekességet is vigyek a dologba, sokat varrtam varrógéppel. Elkapott a gépszíj. Ha nem szakad el a cérna, és nem esik szét a tűbefűző, akkor a varrógép összes mintája az oldalon díszelegne.

A címet Silhouette Cameo 3-mal, dekorgumiból vágtam. (Dekorgumit még a Curioval és a Portrait 2-vel is tudsz vágni, mélyvágókés kell hozzá.) Közben hasznos tapasztalatokra tettem szert, azt is megosztom a blogon. A kontraszt miatt filccel firkáltam át a betűk közepét. Majd a happy feliratot betűmatricából ragasztottam fel.

De jöjjenek a fotók!

ScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióbólScrapBolt scrapbook oldala részlete Paige Evans Whimsical kollekcióból

A bejegyzésem elején azért írtam, hogy jól kitaláltam, mert így is volt. De rá kellett jönnöm, hogy a spanyol viaszt nem én fedeztem fel. Ugyanis miután kész lettem, megtaláltam Paige Evans ilyen típusú oldalát az új Horizon kollekcióból.

Szép hétvégét kívánok és ne feledjétek márciusi kihívásunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.