baba album részletfotó

Hello, baby! – októberi kihívás

október 3, 2018 9:06 de. | Közzétette | Hozzászólás

Mielőtt nekikezdünk az aktuális kihívásunknak, gratulálok a szeptemberi kihívásunk nyerteseinek! Kedvenc Alkotónk Dömötör Perta lett, míg a sorsolás Baranyai Máriának kedvezett. Minden részvevőnek köszönjük, hogy velünk játszott!


Az októberi kihívást nagyon egyszerűre terveztem. A feltételem, hogy saját készítésű díszítóelemet használj! Ez lehet bármi: bélyegzett minta kifestve, kivágva; papírból vágott, feltekert virág, fóliázott minta, hődomborított elem. A legjobb, ha van benne kézzel készült, rajzolt rész. Nem vagyok szőrös szívű, ezért olyan is megengedett, hogy pl. a kész kivágatot díszíted tovább. Én ezeket varrtam és embossing tollal rajzolva domborítottam. Még a papírt is. Biztos vagyok benne, hogy nálam sokkal kreatívabb ötletek születnek.

És mivel nem vagyok szőrös szívű, bármilyen scrapbook-alkotással lehet nevezni. Lehet oldal, mini album, képeslap, tasakos oldal, Project Life oldal, Pocket Letter.

Inspirációnak egy babaalbumot hoztam. A papírok igazán beszédesek, csak kiszedtem a tömbből és spiráloztam. Nagyon nem is díszítettem, kivágatokat használtam. Ezeket varrtam, domborítottam. Illetve a papírokon a feliratokat, nekem tetsző részeket kiemelésként hődomborítottam. Átlátszó domoborport használtam. De pl glossy accents-szel vagy Nuvo Dropsszal is elérhető ez a hatás. Ez ad egy kis izgalmat, részletet az albumnak. Fotók nincsenek benne, a képkereteket alul rögzítettem, hogy majd a fotók elhelyezése után felül is le lehessen ragasztani. Még sosem csináltam fotó nélküli albumot, ez volt az első.

Készítettem egy gif fájlt, hogy minden oldalt megmutathassam. Közeli részletfotók ez után.

baba album ScrapBolt kihívásra

baba album részletfotó 1 baba album részletfotó2 baba album részletfotó baba album részletfotó 3 baba album részletfotó 4 baba album részletfotó baba album részletfotó baba album részletfotó baba album részletfotó baba album részletfotó baba album részletfotó

 

És végül a szabályok:

  • A kihívásra készült alkotásokat 2018. 10. 28. éjfélig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
  • Nevezhetsz scrapbook-technikával készült oldallal, albummal, vászonképpel, képeslappal, Project Life oldallal, Pocket Letterrel, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2018.10.29-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá.
  • Most küldhetsz több fotót: egyet, amin a teljes alkotás látszik és 2-3 db részletfotót. A képek 1000 pixelnél ne legyenek szélesebbek. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2018.10.29-én feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Eredményhirdetés  2018 novemberének első napjaiban.

A nyeremény pedig már a karácsony jegyében egy ajándékcsomag. Tartalma: Pebbles Cozy and Bright készlet dekortapasza, milton-kapocs készlete és Thickers matricák, Kaisercraft gyöngy milton-kapocs.

cof

Jó alkotást kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.