festéköntés ScrapBolt color pour

Jasnuári kihívás – ötödik alkotás 2020

január 17, 2020 12:56 du. | Közzétette | Hozzászólás

A tippelős játék utolsó alkotásával jelentkezem. Az eddigi alkotások és a tippszelvény a bejegyzés alján található. 🙂

Nagyon nehezen választottam magamnak szót. Találtam egyet, majd beugrott egy jobb. Nem is igazán jobb, inkább egy ugyanolyan fontos, hangsúlyos. Mindegyik fontos volt, nem tudtam választani. Aztán olvastam egy évösszegző blogbejegyzést. És annyira igaz, annyira motiváló. annyira tartalmas, annyira elgondolkoztató volt. És volt benne egy szó, mintha csak a játékunkra készült volna. ENDORFIN.  Nem is mondok többet, olvasd el! Biztos a hatása alá kerülsz! És legnagyobb szerencsémre személyesen ismerhetem Krisztát, aki segít, aki lökdös, aki bátorít. És nem csak engem, hanem az egész családom, sőt, egy óriási közösséget hozott létre. Sajnálom, hogy a kicsi már nem tőle fog megtanulni úszni. Ismerd meg Te is ezen az írásán keresztül!

És mielőtt jönnének a fotók, néhány mondat az alkotásról.

Egy vászonképet készítettem, festéköntés technikával. Először egy csapattalin próbálkoztunk meg vele. Angolul Color pour a neve. Az American Craftsnak vannak előkevert festékei, ahol a festéket egy speciális anyaggal keverik, hogy alkalmas legyen ehhez a technikához. Nagyon élvezetes, mert nem kell előkészülni, szinte azonnal kezdhető. A gyerekek is imádják. 😉

Szóval az előkevert festékeket felváltva öntöttem egy kis pohárkába. Majd hirtelen megfordítottam, a vásznam közepére. A véletlenszerűen keveredő elegy elkezdett folyni, amire kicsit rásegítettem a vászon mozgatásával. Mikor a vászont teljesen befedte a festék, hagytam száradni. a szavam helyét leragasztottam mielőtt festékeztem volna, majd száradás után lehúztam, így maradt ki a helye. Sokáig nézegettem a vásznat, de olyan üresnek találtam. A végén úgy döntöttem, hogy szócímkéket rakok rá. Ez lesz a fókuszom 2020-ban.

festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pourfestéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour festéköntés ScrapBolt color pour

Ki vagyok én?

Az előző alkotásokat itt találod, a számokra kattintva.  1,   2,     3,     4.  A tuppszelvényt pedig itt. Egyszer szavazhatsz, jól gondold meg! A játék vége 2020. január 20. éjfél. A nyeremény pedig egy Prima Marketing Darcelle scrapbook ajándékcsomag. Hajrá!

A havi kihívásunkon is tudsz játszani, itt találod! Minden hónapban van egy szerencsés nyertes és egy Hónap kedvenc Alkotója. Valamint év végén, a minden hónapban alkotók közül egy szerencsést meglepünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.