IMG_20210303_170016 kki

Join the heart side – 2021. márciusi kihívás

március 4, 2021 2:07 du. | Közzétette | Hozzászólás

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien játszottatok az előző kihívásunkon, nagyon klassz oldalak születtek, nehéz lesz a választás.

A mostani kihívásban a kedvenc filmeké lesz a főszerep. Mikor kitaláltam a kihívást, annyira egyszerűnek tűnt. Hiszen a kedvenc filmem a Star Wars bármelyik része, de inkább a Birodalom visszavág c. rész. A kedvenc figurám a Millennium Falcon.

Szuper, minden meg is volt fejben, de amikor leültem rájöttem, hogy a fotóimon kívül kb. semmim nincs, illetve a féltve őrzött Star Wars chipboard készletem.
Egy ismerősöm rajza alapján készítettem egy Falcon kivágatot, az lett az oldalam alapja. A fotókat 2019-es Nemzetközi Makettkiállításon készítettem, annyira gyönyörű maketteket mutatnak be,
hogy nehéz is volt eldöntenem, melyik fotó kerüljön az oldalamra. Kiválasztottam egy kedvenc Yoda idézetet a filmből, amit aztán WRMK írógéppel felpötyögtem az alapkartonra. És ahhogy az lenni szokott jól el is rotottam 🙂 Felragasztottam a Falcont az oldal közepére, picit pecsételtem, felkerültek a képek és a csipik is megtalálták a helyüket. A címet Silhouette Design Store-ból töltöttem le.

És következzen egy kis emlékhullám 🙂
A filmet 1982-ben mutatták be Magyarországon, és én rettentően meg szerettem volna nézni. Nagynénémék akkor már Budapesten éltek, és egy alkalommal elvittek magukhoz.
No, de mikor megkérdezték, hogy akkor hova is szeretnék menni… nem volt kérdés: moziba. Hatalmas vászon… Halálcsillag… birodalmi rombolók… és a Millennium Falcon…
Nekem, aki Nemere István fantasztikus regényein nőttem fel, ez akkora hatással volt rám, hogy a mai napig tart. Bármikor meg tudom nézni, bármilyen hangulatban és mindig találok benne valami újat.
Ilyenkor mindig eszembe jut a kicsi Hajni, és az a téli délután amikor először láttam a filmet, mert a hó pont úgy esett, mint amikor Han Solo fénysebességre kapcsolta az űrhajót 🙂

No de ennyit rólam, és akkor jöhetnek filmek és sorozatok amiket Ti szerettek.

IMG_20210303_170046-lablec IMG_20210303_170057-lablecIMG_20210303_170031-lablecIMG_20210303_170037-lablecIMG_20210303_170016-lablec

A kihívás szabályai

 • A kihívásra scrapbook-technikával készült alkotásokat várunk. ez lehet oldal, minialbum oldalpár, utazónotezs, vászonkép stb.
 • A kihívásra készült alkotásokat 2021. 03. 25. éjfélig küldd el a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Eddig máshol még nem publikált alkotást küldj, és kérünk, hogy Te is csak 2021. 03. 26-a után tedd művedet nyilvánossá. Boldogok leszünk, ha azt is megosztod, hogy a ScrapBolt kihívására készítetted. #scrapboltkihivas #scrapbolt @scrapbolt
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen utalj rá!
 • 2021. 03. 26-a után feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • Egy szerencsés nyertest sorsolással választunk ki, aki egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el.
 • A zsűri sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
  (Az ajándék kilétét azért fedi homály, mert ezt mindig az Év Kedvenc Alkotója választja ki. Olyan ajándékot kap, ami szíve vágya, amire régóta ácsingózik, de eddig nem volt lehetősége.)
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem értékeljük, de inspirációt készíthet.
 • Eredményhirdetés 2021. március végén Facebook-oldalunkon.

Jó játékot Mindendenkinek!

hajni-blog-nevkartya

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.