iamsealover 7

Júniusi kihívás – I am sealover

június 1, 2017 9:21 de. | Közzétette | Hozzászólás

Erika májusi kihívására gyönyörű és megható oldalak születtek, szeretnék gratulálni minden részvevőnek! Ahogy az lenni szokott, a zsűri szavazatai alapján kihirdettük a Hónap Kedvenc Alkotóját, aki májusban Pásztor Judit lett, hatalmas gratula neki! A sorsolás pedig Katarína Kuruczovának kedvezett, a nyereménye egy ABC chipboard a Crate Paper Heart Day kollekciójából, és a Simple Stories Love & Adore nagy papírkészlete. Szeretettel gratulálunk!

Jön a nyár, a nyári szünet, bakancslisták, kalandok, utazás. A júniusi kihívásban is erre hívunk Benneteket; egy kis kalandozásra – térképpel! Készítsetek egy oldalt, amin szerepet kap egy térkép. Ez lehet topográfiai térkép, turista- vagy autóstérkép – én konkrétan szétvágtam egyet -, metró- vagy csillagtérkép, lehet scrapbook papír, festhettek, rajzolhattok, hímezhettek, lehet kicsi, nagy, sőt! egész oldalas is, csak egy a fontos, hogy felismerhető legyen! És ennyi.

Cseppet sem rendhagyó módon az utolsó előtti pillanatban váltottam, izgultam is rendesen, hogy elkészülök-e az inspirációs oldalammal. Egy Cataniai Hop on Hop off buszos alkotást terveztem, aztán tegnap délben csengetett a postás…

😀

Újratervezés, térképkeresés, fotót is, de azt nem találtam, a nyomtatóm pár hete elhagyta magát, a fotókönyvekből meg csak nem kéne kivágni! Még jó, hogy ahol csak lehet, veszek képeslapokat is. Nnno de sok beszédnek ugyebár…

Prima Marketing fan vagyok, most is ő érkezett meg hozzám. St. Tropez kollekció. Gyönyörű! A téma adta magát, tenger, víz, nyár és utazás. A térképem – a férjem be fogja fonni a haját! – egy autós térképből való, a tengert vágtam le róla. Sok már nem látszik belőle, de azért felismerhető. Fotó helyett képeslap, és olyat választottam, ahol csak a tenger és a szigetek látszódnak. Hvar, Horvátország, Adria. Amikor csak lehet, utazunk mindenfelé, de az Adria örök szerelem! Imádom a színeit, az illatát, a hangját, hogy sós, és az extra rossz kondim mellett is vígan úszkálhatok, hogy mindent látok a lábam alatt, hogy nem kell kilométereket gyalogolnom, hogy nyakig érjen a víz, mindent! Voltam már vagy két tucatszor, vagy három tucat helyen, de nem tudom megunni! Tavaly szeptemberben pedig végre együtt a gyerekekkel, de erről majd mutatok egy mini albumot.

😉

Ismét akvarellpapírral kezdtem, jól bevizeztem, aztán jöhetett a kék anilin pici mályvával. Megirigyeltem Merika hibajavítós ötletét, de eszköz híján mással kellett próbálkoznom. Végül akrilfestéket kentem szét az ujjammal – fehéret, kéket és itt-ott egy kis kevert mályvát. Ugyanezekkel a színekkel bepöttyöztem az oldalt, majd jöhetett a térképcsík. Pecsételtem is jó sokat, régen játszottam már velük! Fehér zsinór körbe, szizál, géz, még egy kis festés. Erre került a St. Tropez papírokkal rétegzett képeslap. Az egyik papírból kivágtam címkéket, virágokat, kerestem még chipboardokat, tengeres kügyüket és persze szép színes virágokat. És mutatom a tengerimádós alkotásomat!

iamsealover 9

iamsealover 7

iamsealover 11

iamsealover 3

iamsealover 8

iamsealover

Természetesen most is lesz ajándék, egy belül cipzáras, alul merevített, festhető, díszíthető és jóóóó nagy textiltáska a Prima Marketingtől. Kreatívoknak és pakolósoknak kitűnő választás!

ajándék

 

A kihívás szabályai még egyszer:

  • A kihívásra készült alkotásokat 2017.06.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
  • 12″-es, A4-es, de akár tetszőleges méretű vászonnal is is nevezhetsz, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2017.06.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha az oldalad liftelés, vagy más alkotó műve insprált, mindenképpen tedd közzé, vagy utalj rá.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2017.06.26-án feltöltjük a képeket a Facebook oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés 2017. július első napjaiban.

Alkotásra fel! Térképeket elő! Csudaszép napot kívánunk!

😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.