OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Júniusi kihívás – Több fotós oldal, vázlat

június 1, 2018 10:20 de. | Közzétette | Hozzászólás

Májusi kihívásunk nyertese, és így a hónap alkotója Pásztor Judit! Szeretettel gratulálunk, és várjuk a vendégalkotást 🙂

Az ajándékot pedig Hornyák Hajni nyerte, használd fel és alkoss szépeket, gratulálunk!

Megérkezett a nyár, és ilyenkor kevesebbet alkotunk, gyűjtjük a sok infót, fotókat. Sokszor előfordul, hogy van egy 3-5 képből álló sorozat amit nagyon szeretnénk többet nézegetni. Albuot készíteni nem érdemes, aki nem PL-ezik annak marad az a változat, hogy készít egy többfotós oldalt!

Ehhez hoztam most vázlatot Nektek. Ami a vázlathoz kiegészítés annyi, hogy a 12″ háttérpapír közepén kilenc 3″x2″ téglalapnyi terület van. Ezekre kerülhetnek fotók, díszítők szövegek, tetszés szerint. MINIMUM 2DB FOTÓ! Több lehet természetesen! A többi vázlat szerint, ahogy, és amilyen stílusban kedvetek van! Elforgatni 90 fokban lehet, mert ha álló fotó van akkor ahhoz úgy is alkalmas!

Mutatom a vázlatot, és az én inspirációs oldalamat.   Egy tavaszi 3 fotós sorozat, anya-lánya alkotós napról  🙂 Én festettem a kis téglalapokat, de lehet szép papírokat is alkalmazni, vagy csak símán egy keretet rajzolni. A fotókat tetszés szerint helyezhetitek el, semmi más kikötés nincs, csak a fent említett!

cats2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • A kihívásra készült alkotásokat 2018.06.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
  • 12″-es, oldallal nevezhetsz, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2018.06.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2018.06.26-án feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés 2018 július első napjaiban.

Az ajándék ebben a hónapban is nagyon szuper, egy mini scoring board, és egy mini punch. Húúúú, de elfogadnám! Klubfoglalkozásokra tökéletes!!!

34182694_1424262371011699_4114532498669568000_n

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.