kastély formaalbum ki

Kertem legszebbik virága

március 25, 2022 12:50 du. | Közzétette | Hozzászólás

Februárban egy csodaszép, bájos scrapbook oldallal lett Edit a Hónap Kedvenc Alkotója. Fogadjátok most szeretettel vendégalkotását: hasonlóan klassz születésnapi, kishölgyes formaalbumot.

“Nagyon vártam már, hogy vége legyen a télnek, jöjjön a tavasz. Nagyon szeretem a virágokat, a színüket, az illatukat, a formájukat, a változatosságukat. (A vágott virágot nem, elszomorít ahogy pillanatok alatt elhervad, s hogy elmúlás szaga van.)

Kertem legszebbik virágának születésnapja lesz, elkezdtük a dekoráció készítését, témája palotás, hercegnős, tündéres, így a havi virágos kihívásra ebből hoztam bemutatót.

Az első, egy formaalbum. Ebbe kerülnek majd a szülinapi partin készült képek. Sok képet elnyel, rejtetten és belehelyezett leporelló lapokon is. Bővíthető, nagyobb karikára helyezéssel.

Az egyik kreatívkodós feladat az lesz, hogy tervezzenek, készítsenek ruhát. Sajnálok papírt kidobni, így a legkisebb maradékot is felhasználom, mindig vágunk Védával mindenfélét, most is jól jött az előzetesen kivágott virág, masni, gomb stb.

Szerencsés vagyok, mert a Sizzix, a Silhouette Cameo, a sok kiegészítő eszköz, (ScrapBolt!) nekem nagy segítség. Be sem merem vallani, hogy hány vágókést, hány mintát hörcsögöltem be.

Köszönöm a lehetőséget, minden eddiginél jobban izgultam, nehezítette a készítést, a döntést, annyi minden járt a fejemben, élet, halál, virág….” 

Edit

kastély formaalbum-vertház formaalbum-vert4 (1)-vert 5-vert 6 (1)-vert 7-vert 8-vert 9 (1)-vert 10-vert 11-vert1 (2)-vert 2 (1)-vert 3 (1)-vert

scrapbolt logo 1024x1024px eredeti

Webshop    |    Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba,
ahol öröm az alkotás!
 Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.