Két új kollekció a BasicGrey-től

december 5, 2009 11:59 du. | Közzétette | Hozzászólás

Az amerikai BasicGrey két új kollekciót jelentet meg decemberben, amelyek mind témájukkal, mind színvilágukkal, mind új elemeikkel minden elhivatott scrapper számára csábítóan hatnak. Az alábbiakban megmutatom a Sugar Rush és az Origins kollekciók általam legszebbnek ítélt darabjait. A prémium minőség az árban is érezteti hatását, mindazonáltal nem fogod megbánni, amikor gyönyörködni fogsz az első lapokban, amit ezekből a kollekciókból készítesz. A hagyományos díszítőelemek mellett új ötletekkel is előrukkolt a BasicGrey, többek között a Sugar Rush kollekcióval harmonizáló kuponfüzettel, amellyel társadat ajándékozhatod meg, benne tizenkét beváltható kedveskedéssel :).

Sugar Rush papírkészlet

Sugar Rush papírkészlet

Minden kollekció alapja a papír, így van ez a Sugar Rush kollekcióval is. 18 gyönyörű, kétoldalas dizájn, külön-külön és papírkészletben is kapható. A rövidség érdekében csak a papírkészletet látod itt, de ha rákattintasz és kinagyítod, akkor látni fogod mind a 18 lapot, mind a betűkészletet, mind a készletben megtalálható öntapadós chipboard abc-t és kiegészítő motívumokat.

Sugar Rush képeslap készletA BasicGrey a képeslap készítőknek folyamatosan szebbnél-szebb csomagokkal kedveskedik. A Sugar Rush kártya készletben nyolc egyedi képeslap elkészítéséhez elegendő papírt, die-cut-ot, rub-on-t, chipboard-ot és borítékot találhatsz. Ha ilyen képeslappal kedveskedsz másoknak, biztos, hogy örömet szerzel vele.
Sugar Rush öntapadós chipboard

Sugar Rush öntapadós chipboard

A díszítéshez használhatjuk az öntapadós chipboard-okat is, amelyek a BasicGrey kollekciók elmaradhatatlan részei. Egy csomag öntapadós chipboard négy lapnyi ízléses, a kollekcióhoz illeszkedő formát tartalmaz.

Sugar Rush Woolies díszítőelemek filcből

Sugar Rush 'Woolies' díszítőelemek filcből

Hogy ne legyen “unalmas” a díszítése a lapoknak, használhatjuk ezeket a gyönyörű filcből készült, több rétegű, öntapadós hátoldalú elemeket, amelyeket egy-egy gyöngy, gomb, strasszkő vagy varrt minta is ékesít.

Sugar Rush rub-on könyv

Sugar Rush rub-on könyv

A rub-on book-ban öt lapon nagyon sok díszítőelemet találunk. Nagy előnyük, hogy gyorsan és egyszerűen díszíthetjük fel alkotásainkat velük.

Sugar Rush Pops többrétegű dimenzionális kiegészítő

Sugar Rush "Pops" többrétegű dimenzionális kiegészítő

A síkbeli díszítések mellett a háromdimenziós “Pops” díszítőelemekkel tudunk látványos hatást elérni. Ezekkel a kiegészítőkkel valóban mélységet tudunk kölcsönözni lapodnak.

Sugar Rush szövetvirágok

Sugar Rush szövetvirágok

Ugyanígy a szövetvirágok is az elkészült művünk kincsei lehetnek. Nem úgy néznek ki, mint a hagyományos virágok? Szebbek!

Sugar Rush Writers Block jegyzetlapok

Sugar Rush "Writers Block" jegyzetlapok

Jó ötlet még, hogy lapjainkat a “Writers Block” jegyzetlapok segítségével kommentáljuk. Tépjünk le egy jegyzetlapot, írjuk rá megjegyzésünket és ragasszuk fel a megfelelő helyre.

Sugar Rush kuponfüzet

Sugar Rush kuponfüzet

Legvégére hagytam a legjobbat, a kuponfüzetet. Ezzel az eredeti meglepetéssel párunk számára szerezhetünk örömet. Egy ilyen kuponfüzet tizenkét bármikor beváltható kedveskedést tartalmaz. Főként férfiak számára javaslom, biztos sikert aratunk, ha párunk ilyen kuponfüzetet kap tőlünk ajándékba. Persze vegyük is komolyan, amikor be akarja váltani!

Az Origins sorozat képeihez már nem fűzök megjegyzést. Szépek!

Origins papírkészlet

Origins papírkészlet

Origins képeslapkészlet

Origins képeslapkészlet

Origins öntapadós chipboard

Origins öntapadós chipboard

Origins Woolies díszítőelemek filcből

Origins 'Woolies' díszítőelemek filcből

Origins rub-on könyv

Origins rub-on könyv

Origins Pops többrétegű dimenzionális kiegészítő

Origins "Pops" többrétegű dimenzionális kiegészítő

Origins szövetvirágok

Origins szövetvirágok

Origins Writers Block jegyzetlapok

Origins "Writers Block" jegyzetlapok

[poll id=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.