Love – Foil Quill inspiráció

június 11, 2019 5:43 de. | Közzétette | Hozzászólás

Már nagyon vártam, hogy megérkezzen a Foil Quill készletem. Az év eleji naaagy amerikai rendezvényen innovációs díjat kapott ez a termék. Nagyon nagy volt az érdeklődés iránta. Annyira, hogy igen nehezen lehetett hozzájutni.

A Foil Quill egy fóliázó rendszer, melyet digitális vágógépekhez (Silhouette, Cricut, Brother, Sizzix) tervezett a We R Memory Keepers. Magyarországon főleg a Silhouette Cameo, Portrati és Curio tulajdonosokat érinti. A toll egy USB-porton keresztül felmelegszik, majd a hő hatására a fóliáról átkerül a minta az anyagra. Ezzel tulajdonképpen bármilyen fóliázott mintát készíthetünk és nemcsak papírra! Akár szöveget is! Végtelen lehetőség! Ebben a videóban jól szemlélteti.

Lesz részletes, tesztelős poszt is. Most csak gyorsan kipróbáltam. És függő is lettem egyből. 🙂 A scrapbook-oldalam jobb harmadára fóliáztam rá a szívecskéket. A Bliss készletből alkottam, ami aranyfóliázott. Ránézésre nem tudnám megmondani, melyik az eredeti és melyik a”házi” megoldás. Jöjjenek a fotók!

DSC_4148 DSC_4164DSC_4155DSC_4158 DSC_4158_2 DSC_4160 DSC_4162

Ha többre vagy kiváncsi vagy érdekel a Foil Quill, szeretettel várunk Silhouette-csoportunkban.

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.