Meséld el!

szeptember 1, 2015 6:58 du. | Közzétette | Hozzászólás

Augusztusi kihívásunkra sok-sok pályamű érkezett, de mint mindig, most is sorsolnunk és választanunk kellett.

A játék nyertese TYAHUN ADRIENN lett!

A zsűri pedig a Hónap kedvenc alkotója címet augusztusban RANGA SOPHIE-nak ítélte! Az összes eddigi Hónap oldalát összegyűjtöttük Nektek egy oldalra, itt tekinthetitek meg őket.

Sok szeretettel gratulálunk mindkettőtöknek!

Most pedig az aktuális kihívásról. Sokat gondolkoztam a szeptemberi kihíváson, most nem jött egyből a frappáns ötlet. Aztán arra jutottam, hogy ha ez egy kihívás, akkor legyen is az! Összegyűjtöttem néhány dolgot, amit tudom, hogy sokan nem szerettek vagy mumusként tekintetek rá. Vannak új dolgok, amiktől tartózkodunk, mint új oldalméret vagy egy kis arany csillogás és vannak olyan klasszikusok is, amiket szeretünk lehagyni a scrapbook oldalunkról, mint cím, komment vagy dátum. Most itt a lehetőség, hogy legyőzzétek a “nem szeretem dolgokat”. Ki tudja, lehet az alkotás végére megszeretitek őket. 🙂 Akinek pedig ezek a kitételek nem jelentenek kihívást, annak egész egyszerűen kötelező a részvétel. 🙂

A szabályok:

  • Készíts egy 8,5″x 11″(21,6cm x 27,9cm) méretű scrapbook oldalt. Nem lehet 12″x12″ !
  • Írd le a sztorit, meséld el mi van a fényképen, mi történt, hogyan történt vagy milyen emlékeid fűződnek hozzá. Magyarul írj egy jó hosszú kommentet. Legalább 5-6 bővített mondat legyen és központi helyen szereplejen. A kommentet nem lehet elrejteni!
  • Az oldalnak legyen jól látható, egyértelmű címe és szerepeljen rajta a dátum is.
  • Arany is szerepeljen az oldalon. Ez lehet bármilyen picike is, de legyen rajta. 🙂
  • A kihívásra készült alkotásokat szeptember 1-25-ig várjuk, a csapat@scrapbolt.hu címre!
  • Eddig még máshol nem publikált oldalakat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 25-e után tedd művedet közkinccsé!
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • Szeptember 26-án feltöltjük a képeket a Facebookos oldalunkon egy albumba, ahol meg lehet egymás alkotásait is nézni.
  • A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés! A Hónap kedvenc alkotóját a ScrapBolt zsűri választja ki.
  • Eredményhirdetés: szeptember 30-án, a Facebook oldalunkon!

Remélem nem túlságosan ijesztő a feladat. Mutatom, hogy én milyen oldalt csináltam a fenti szabályok alapján. Bár nekem az oldal mérettel és az arannyal nincs semmi bajom, a hosszú komment nekem se a kedvencem. Én becsuktam a szemem és képzeletben visszarepültem abba az időbe és helyre, amikor a kép készült. Már jöttek is az érzések, működésbe léptek az érzékszervek és könnyedén íródtak a mondatok. Nektek is ezt praktikát javaslom. 🙂

A kép pár hete készült Pagon, Horvátországban. A komment szabad fordításban a következő: Azóta, hogy az első alkalommal Horvátországban jártam, úgy gondolok rá, mint egy varázslatos, csodálatos helyre. A Párommal van egy különleges kis helyünk, ahova minden évben elmegyünk nyáron: Pag – Sveti Duh (Szentlélek).  Számomra ez a legszebb hely az egész világon. Annyira csendes, nyugodt, érintetlen, természetes és vad. Imádom! Imádom az ottani napfelkeltét,  a napnyugtát, a csillagos eget, a perzselő napot, a kristálytiszta vizet, a természetet, a színeket…ez a legeslegjobb hely.

crate paper journey

dear lizzy serendipity foil thickers

crate paper journey 1

crate paper journey 2

Szerintem érdemes belevágni, mert a szeptemberi nyeremény egy csodás készlet, melynek tartalma:

DSC_4375

Jó alkotást és sok szerencsét! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.