OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moodboard – februári kihívás

február 1, 2018 10:25 de. | Közzétette | Hozzászólás

Januári év szava kihívásra szép oldalakat küldtetek. Végül kiválasztottuk a hónap alkotóját, aki nem más, mint  HULMAN EDIT!  Gratulálunk szeretettel!

A kisorsolt ajándék is Edité lett, így teljes az öröm a részéről! 🙂

Februárra egy Moodboardot készítettem Nektek.  Nem lesz nehéz kihívás, semmi különös feltételem nincs, csak annyi, hogy három színt szabad használni, FEKETE – FEHÉR – PIROS!
Semmi más szín az oldalon nem jelenhet meg! A mennyiséget Ti határozzátok meg, semmilyen más kikötés nincs. Lehet lakásdekor, lehet vászon, 12″- es oldal, A4-s oldal, album és képeslap. Bármi, csak a három színből állhat. Akkor nézzük a Moodboardot:

page 1

 

Tárgyakat nem kell az oldalon megjeleníteni, de szabad, ha van olyan kiegészítő elemed. A színvilág a lényeg!

Mutatom a saját inspirációs oldalam, ff fotót használtam, mert ez a három szín a színes fotókkal nagyon furcsa lehet, max. ha a fotón is ezek a színek szerepelnek. A harmóniára nem árt ügyelni 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elhangzott, hogy sokunknak a piros nem barátja. Valóság, hogy nem nagyon trendi, de mivel Valentin nap jön, és a tavasz is jön nemsokára, hagyjuk kicsit a rózsaszínt, türkizt, sárgákat! Alkossunk a szenvedély színével, szenvedélyesen, hiszen egy hobbit, igazán akkor tudunk élvezni, ha szeretettel, szenvedélyből csináljuk!

Segítségül még hoztam egy inspirációs videót, régi, és újabb fotókkal, hátha találtok közte ötletet. Az én inspirációs oldalam is részben liftelés, egy digi oldalról. De a végeredmény már csak nyomokban hasonlít 🙂 A mini videóban megtaláljátok, és még hozzátenném az inspirációk között van szürke is néhol, ha minimális és az alkotás egyébként a három színnel készült, egyedileg elbírálásra kerül 🙂

anigif

 

  • A kihívásra készült alkotásokat 2018.02.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre
  • 12″-es, A4-es oldallal, tetszőleges méretű vászonnal,  albummal, képeslappal vagy bármilyen scrapbook technikával készült alkotással  nevezhetsz, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2018.02.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2018.02.26-án feltöltjük a képeket a Facebook oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés 2018 március első napjaiban.

Az ajándék ebben a hónapban, megint nagyon szuper, nézd csak:

Take Note kollekció papírkészlete, és a hozzátartozó kiegészítők, insta kártyák, és kivágatok.   Gyártó a Fancy Pants Designs.

27331547_1317393615031909_849333848796580380_n

 

Sok ihletett pillanatoz kivánok, kérünk sok szép alkotást a kihívásra, és alkossatok szenvedélyesen!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.