Nyerj egy vadiúj Sizzixet!

április 1, 2015 9:21 de. | Közzétette | 9 Hozzászólás

Remélem Ti is vágytok már egy kis izgalomra, kihívásra és játékra, ugyanis a ScrapBolt szervezésében mostantól minden hónapban egy kihívást hirdetünk meg, aminek a központjában mindig más és más feladat fog állni, hogy változatos legyen és mindenki kedvét lelje benne. Minden hónapban 20 nap áll majd rendelkezésre az alkotásra és 10-11 nap a szavazásra. Az alkotásokat e-mailben várjuk majd, melyeket 21-én egy albumba töltünk fel a Facebook oldalunkra. Ekkor indul a szavazás. A 10 legtöbb lájkot kapó alkotás közül a ScrapBolt zsűri fogja kiválasztani a nyertest. A nyeremény pedig minden hónapban változni fog.

Április havi játék szabályai:
A kihívásra egy Project Life elrendezésű hagyományos 12″x12″ (30,5×30,5 cm) oldalt várunk. Lényege, hogy kártyákból álljon, amelyek kitöltik az egész oldalt és egy témára épüljön. (Tehát ne egy hét történéseit mutassa be, mint a PL egy oldala.) Most bárki megízlelheti kicsit a kártyák rakosgatásának varázsát, hiszen nem kell hozzá speciális albumlap vagy PL kártyák. Klasszikus, tasakban lévő oldal és digitális alkotás NEM vehet részt a játékban. Csak az erre a kihívásra készült oldalakat fogadjuk el, amit eddig nem láthattunk máshol.

Inspirációnak készítettem egy oldalt, amely néhány évvel ezelőtti horvátországi nyaralásunk legkedvesebb képeiből készült. Felhasználtam hozzá néhány papírt az On trend papírkészletből, die cutokat, dekorgombokat és enamel dots-okat a kollekcióból. Először elkészítettem a kártyákat, amelyek mérete 4″x6″ és 3″x4″, felragasztottam a képeket és a dekorációkat. Ezután az egészet ráragasztottam egy fehér alapkartonra. Még több segítségért kattints ide.

PL elrendezésű layout

nyerj sizzixet

 

 • A kihívásra készült alkotásokat április 1-től 20-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Április 21-én feltöltjük a képeket a ScrapBolt Facebook oldalára egy mappába, innentől indul a szavazás egészen április 30-ig.
 • Az nyertest a 10 legtöbb lájkot kapó alkotás közül a ScrapBolt zsűri választja ki.
 • Nyeremény: új Big Shot vágó- és domborítógép (fehér és szürke)

Sizzix szürke-fehér

Címkék:

9 hozzászólás

 • Jade szerint:

  Szuper kihívás! csak egy kérdésem maradt: a kártyákat PL osztott tasakba kell rakni, vagy lehet ugyanígy egy alapkartonra felragasztani? Csak mert akkor az is hagyományos tasakos oldal lenne, ami tiltva van ( ha jól értettem). Köszi Flóra! Jade

 • Farkas Flóra Mónika szerint:

  Kedves Jade!
  Igen, a kártyákat egy 12″x12″-es lapra ragaszd, így kapunk egy hagyományos scrapbook oldalt PL elrendezéssel. 🙂

 • Jade szerint:

  Köszönöm, így este a szellemi kapacitásom közelít egy pormacskáéhoz! Neki is ülök, amint elaludtak a gyerkőcök. 🙂

 • Noé szerint:

  Meg tudnád mondani, hogy a bal felső sarokban lévő kártyán a cím alatti virág a fólián (?) az honnan való, milyen termék?

 • Szófia szerint:

  Csak egy kérdés: mennyire gáz, ha nem 12×12″-es oldalt hozok, hanem 8×8″-ast? Mindig ebben a méretben szoktam a PL-jellegű oldalakat készíteni, nincs is olyan albumom, ami a 30×30 cm-s oldalakhoz való… (ha muszáj a 30×30-as, akkor persze csinálok egy olyat, csak ha jó a kisebb is, akkor szívesebben készítenék olyan oldalt, ami befér az albumomba, és elfér a többi mellett :))))
  Köszi!!

 • Pődör - Fodor Csilla szerint:

  Helló!
  Még nagyon kezdő vagyok , de azt szeretném kérdezni, hogy a képek stílusát sem lehet szerkeszteni ? Gondolok arra, hogy fekete-fehér, szépia?
  Köszönöm!
  Csilla

 • Farkas Flóra Mónika szerint:

  Kedves Csilla!
  Természetesen a képeket olyanra szerkeszted, amilyenre szeretnéd. 🙂 Jó munkát!

 • Farkas Flóra Mónika szerint:

  Kedves Noé!
  A virág a My Mind’s Eye Fancy That kollekciójából való, a die cut csomagból. 🙂

 • Noé szerint:

  kösziiiiiiiiiiiii

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.