DSC_1604

Régiből újat és jobbat

október 1, 2015 2:08 du. | Közzétette | Hozzászólás

Szeptemberi játékunkra ismét sok oldalt kaptunk, ennek mindig nagyon örülünk. A nyeremény Fortuna segedelmével LENGYEL SZILVIA tulajdonába kerül. A zsűri Kedvenc alkotója pedig, egyöntetűen ismét RANGA SOPHIE lett. Gratulálunk a nyerteseknek!

És most jöjjön az októberi kihívás!

A címből talán sejthető már valami… de nem újrahasznosítani fogunnk, pedig az nagyon trendi. Arra gondoltam, hogy a legelső scrapbook-oldalam fogom újragondolni.

Ezt az oldalam még senki nem látta, annyira kezdő. Amikor készítettem, még azt sem tudtam, hogy létezik a scrapbook. Tudtam, hogy szeretnék kisfiamnak egy albumot, amibe a fényképek mellett ott vannak a történetek, mert nem szerettem volna, ha feledésbe merülnének. Egy kreatív hobbiboltban rátaláltam az albumra, tasakokkal és lapokkal. Semmi egyebem nem volt hozzá! Így született meg ez az oldal, színes ceruzával és fotókkal.

A korhazban_1000

Minden hibája ellenére nagyon kedves nekem: visszaidézi az akkori érzéseimet, újakat ébreszt és eszembe jut a kettő között eltelt idő legtöbb eseménye, valamint mégis csak ez volt az első! Tele van szeretettel.

Ezért októberben arra bátorítlak, hogy mutasd meg életed első scrapbook-oldalát és készíts belőle egy újat a mai tudásod, ízlésed, esetleg trendek alapján. Sok kikötést nem tennék, de egyértelmű legyen, hogy van közös a két oldalban! Itt a tartalmi részére gondolok (pl. fotó vagy fotók, cím), nem az esztétikaira (pl. elrendezés). Ne liftelés legyen! Vedd számba azt a sok mindent, amit azóta tanultál, hallottál, láttál.

Mint látod én teljesen más oldalt készítettem.

DSC_1591

A szabályok:

  • Első scrapbook-oldalad átgondolásával készíts egy újat. A fotó(k) legyenek ugyanazok. (Ha nagyon sok van, nem kell mindnek szerepelnie.) A méret, stílus stb. változtatható.
  • A kihívásra készült alkotásokat október 1-25-ig várjuk, a csapat@scrapbolt.hu címre!
  • Eddig még máshol nem publikált oldalakat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 25-e után tedd művedet közkinccsé!
  • Ha tudod, egymás mellett fotózd le a két oldalt és egy fényképet küldj. Ha nem sikerül, akkor mi majd egybeszerkesztjük. (A fotók 1000 pixelnél ne legyenek szélesebbek.)
  • Október 26-án feltöltjük a képeket a facebookos oldalunkon egy albumba, ahol meg lehet egymás alkotásait is nézni.
  • A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés. A Hónap kedvenc alkotóját a ScrapBolt zsűri választja ki.
  • Eredményhirdetés: október 31-én a Facebook oldalunkon.

És a részletfotók:

DSC_1607

DSC_1605

DSC_1604

A nyeremény pedig a képen látható csodás készlet, már a karácsonyra gondolva. Tartalma: Cozy Christmas papírkészlet, Cozy Christmas miltonkapocs-készlet, arany betűs washi tape és Pentart média ink.

DSC_4453

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.