2019-11-23 09.50.27

Snow day – mini album

december 6, 2019 9:16 de. | Közzétette | Hozzászólás

Én DD-t egyáltalán nem készítek, és téli albumot is ritkán, de mivel januárban készült rólunk pár szuper fotó Judit jóvoltából, így nem volt kérdés, hogy ezekből azért valamit összehozok.

A Carta Bella Snow Much Fun kollekcióját mintha direkt a fotókhoz csinálták volna. Az igazság azonban az, hogy elég hosszasan keresgéltem, mire rábukkantam erre a készletre. Szerencsére Csabáék gyorsan be is szerezték, így nekem már csak az alkotás maradt. 😀

Az album 10*10 cm, nekem valahogy ez a méret esik legjobban kézre. 10*20 cm-es és 10*25 cm-es papírokat vágtam,amiket 10 cm-enként bíegeltem,  és hármasával a gerinchez varrtam.Ezek a papírok ilyen kis méretű albumnál teljesen jól használhatóak önállóan, sőt megkockáztatom, hogy nagyobb méretben is működnek, mert van tartásuk. Az albumot minimálisan díszítettem, mert szerettem volna, ha inkább a fotókon van a hangsúly.

snow much fun snow much fun snow much fun snow much fun snow much funsnow much fun snow much fun snow much fun snow much fun snow much fun   snow much fun snow much fun snow much fun snow much fun

blogba-nevkartya_andi

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.