summer ki

Summer

május 13, 2022 4:45 du. | Közzétette | Hozzászólás

Több, mint 10 éve vagyok boldog Silhouette felhasználó. Bár elsőre elég komoly beruházásnak tűnik egy vágógép beszerzése, biztos vagyok benne, hogy ez volt a legjobban megtérülő scrapbookos befektetésem az elmúlt 18 évben.

A Silhouette saját online boltja mellett a másik kedvenc forrásom Paige Evans, aki a fizetős sablonokon kívül sok ingyenes vágófájlt is megoszt követőivel a hírleveleiben és a facebook csoportjában.

Most is tőle használtam egy vágósablont, ami az SCT magazin oldaláról ingyenesen letölthető.
Bár maga a sablon pofon egyszerű (marha nagy betűkkel egy SUMMER felirat,), de az érdekességét az adja, hogy a betűk körül elő van készítve a varrás helye is, amivel nagyon sok időt spórol meg nekünk a kis vágógépünk.

Persze az így megspórolt időt eltöltöttem azzal, hogy a képeket megpróbáltam megfelelő módon és méretben beszuszakolni a betűk alá… nem mindig volt könnyű kitalálni, hogy mekkora legyen a kép ahhoz, hogy pont annyi és pont úgy látszódjon a betűk takarásából, mint amennyit szeretnék.

TIPP: Érdemes az alkotást egyből a varrással kezdeni, különben elég nehéz keresztül varrni több réteg papíron vagy fényképen. Ráadásul így a lyukakat is újra ki kell szúrnunk az alsóbb rétegeken, amivel épp a vágósablon fent említett előnyét veszítjük el (én saját káromon tanultam ez meg).

A képek a 2017-es floridai nyaralásunkon készültek, Vicki Boutin Colour Study készlete pedig tökéletesen hozza ezt a vidám, trópusi, nyári hangulatot.
Most aztán elengedtem a gyeplőt, jöhetnek a vidám, harsány színek, minden mennyiségben.

A színes papírral fedett betűkre kerültek a díszítőelemek, majd egy kis dekorációt kapott az oldal alja és teteje is, hogy ne boruljon fel nagyon az egyensúly.

summer3 summer-2summer

Várjuk a Te csodás alkotásod is a kihívásra!

szilvi-blogba-nevkartyak

Webshop    |    Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.