Tic Tac Toe – Áprilisi kihívás

április 1, 2016 8:07 du. | Közzétette | Hozzászólás

A márciusi vázlat kihívásra sok alkotás érkezett, köszönjük a szebbnél szebb oldalakat.  A pályaműveket itt tudjátok megnézni. A szerencsés nyertes, aki a havi nyereményt nyerte:  Szántó-Horváth Zsanett

A zsűri kedvence pedig: Czakó-Radványi Piroska.

Szeretettel gratulálunk!

Ebben a hónapban egy újdonsággal készültem. Külföldön már jól ismert a Tic Tac Toe (tiktektó) kihívás, én itthon még nem találkoztam vele. A Tic Tac Toe stratégiai játék amőbára hasonlít azzal a különbséggel, hogy a játéktábla mindössze 3×3-as. A kihívás ezen a táblán és játékelven alapszik. Készítettem én is egy 9 mezőből álló alapot, amit kitöltöttem mindenféle jóval.

tictactoe1

A feladat, hogy a táblából válassz 3 kritériumot, ami szerepelni fog a scrapbook oldaladon. A 3 dolgot csak átlósan, vízszintesen és függőlegesen lehet kiválasztani. Ehhez készítettem egy kis segédletet is, ha nem lenne teljesen egyértelmű. A zöld irány helyes, a piros helytelen.

tictactoe2

A feladat nagyon egyszerű, szárnyalhat a kreativitás… vagy mégsem? Én mindig úgy járok, hogy a harmadik kritérium nem esik a sorba, de lehet csak nagyon válogatós vagyok. Nézzük az inspirációs oldalamat, ami nagyon vidámra és színesre sikerült. Imádunk a napsütésben sétálni a párommal …és a család kutyájával, mert ő sosem maradhat otthon. 🙂 A selfiezést nem igazán szereti, de én nem adom fel. Ez egy kivételesen jól sikerült képnek mondható, úgyhogy oldalt érdemel. Pink Paislee Fancy Free kollekciót használtam a projekthez, a tábláról pedig a csíkos, pöttyös és gomb kritériumokat választottam.

fun

fun1

fun3

 

És a szabályok:

  • A kihívásra készült alkotásokat április 25-ig várjuk, a csapat@scrapbolt.hu címre!
  •  Scrapbook-oldallal nevezhetsz a fent már leírt feltételekkel.
  • Eddig még máshol nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 25-e után tedd művedet közkinccsé!
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • Április 26-án feltöltjük a képeket a facebookos oldalunkon egy albumba, ahol meg lehet egymás alkotásait is nézni.
  • A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba. Mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás elnyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés:  április 30-án.

A kisorsolt első helyezett az alábbi szépséges ajándékot nyerheti meg: Graphic 45 Cityscapes 6×6″ papírtömb, kivágatok és matrica ív.

IMG_20160401_202745

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.