Three cold refreshment beverages from strawberry,cucumber,lime,mint,ice and sparkling water in rustic jars with drinking straws inside,isolated,focus on orange lemonade

Üvegbe zárt nyár – 2021. szeptemberi kihívás

szeptember 1, 2021 1:37 du. | Közzétette | Hozzászólás

Köszönjük a klassz alkotásokat, amelyek az augusztusi kihívásunkra érkeztek! Külön boldogság nekünk, hogy örömmel készültek a szuperebbnél szuperebb lapok, albumkák. Jó látni, hogy olvassátok a blogot és inspirálódtok belőle.

Szeptemberben is szuper témát találtunk ki

Evidens lenne, hogy az iskolakezdés, kezdés, újrakezdés témát választjuk. De nem! És nem is az ősz lesz az. Már többször voltak. Most inkább még a nyárra koncentrálunk, a csodás napsütésre, melegre, a finom ízekre, de legfőképp az emlékekre! Hiszen erről szól a scrapbook. A kreatív emlékmegőrzésről.

Ezért szeptemberben üvegbe zárjuk a nyarat. Honnan is az ötlet? Idén végre egy új tevékenységbe kezdtem (hobbi?, függőség?), amit már rég vágytam: befőzés. Most minden összejött hozzá. Volt hely, találtam beszerzési forrást, lejmoltam több száz üveget és ráleltem egy szuper közösségre még szuperebb receptekkel. Végre sikerült “üvegbe zárnom” a nyár ízeit, ami nekem nagyon hiányzott télen. Szenvedtem a kedvenc gyümölcseim hiányától.

Szóval szeptemberben arra kérünk, zárd üvegbe a nyári emélkeket. Ezt bármilyen formában megteheted: scrapbook oldal, utazónotesz, vászonkép, képeslap, formaalbum stb. Az alkotásodon mindenképp legyen egy fotó (lehet több) és egy befőttesüveg (kicsi, nagy, akármilyen). Alkalmazhatsz bármilyen technikát, ahogy kedved tartja. Mint mindig, az alapanyagokat sem kell a webáruházból vásárolnod, ezt sosem volt feltétel. Természetesen örülünk, ha tőlünk szerzed be a hozzávalókat, de számunkra a lényeg az alkotás örömén van. Élvezd, amit csinálsz, érezd jól magad közben!

Most mutatok néhány inspirációt a nagyvilágból, amik beleférnek a kihívás feltételeibe. Másold le (lifteld), ha tetszik, gondold tovább vagy legyen teljesen más ötleted, mi szeretettel várunk! A szabályokat a képek után találod. A fotókra kattintva eljutsz az eredeti bejegyzéshez.

ctynewsocraftyfullbloom-tag6a01543696af0c970c026bde88f142200c2585KimWatson_SoMuchLove_Q_Co01_grande2015-08-09-08-22SAMSUNG CSCSnow___hot_cocoa_Dezemberkit_originalHolidays – We R Memory Keepers Blogahsang-HKC-SBmini-5KimWatson+ChristmasMasonJarMini+05

A szeptemberi scrapbook kihívás szabályai

 • A kihívásra olyan scrapbook-technikával készült alkotásokat várunk, amely tartalmaz legalább egy, nyári emléket megörökítő fotót és egy befőttes üveget. 
 • A kihívásra készült alkotásokat 2021. 09. 25. éjfélig küldd el a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Eddig máshol még nem publikált alkotást küldj, és kérünk, hogy Te is csak 2021. 09. 26-a után tedd művedet nyilvánossá. Boldogok leszünk, ha azt is megosztod, hogy a ScrapBolt kihívására készítetted. #scrapboltkihivas #scrapbolt @scrapbolt
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen utalj rá!
 • 2021. 09. 26-a után feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • Egy szerencsés nyertest sorsolással választunk ki, aki egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el.
 • A Kreatív Csapat sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
  (Az ajándék kilétét azért fedi homály, mert ezt mindig az Év Kedvenc Alkotója választja ki. Olyan ajándékot kap, ami szíve vágya, amire régóta ácsingózik, de eddig nem volt lehetősége.)
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem értékeljük, de inspirációt készíthet.
 • Eredményhirdetés 2021. szeptemb végén Facebook-oldalunkon.

Remélem, tetszik a feladat és csatlakozol a kihíváshoz! Várunk!

A legújabb scrapbook kincseket és még több hobbieszközt, alapanyagot találsz a ScrapBolt webáruházban. Nézz szét most!

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba,
ahol öröm az alkotás!
 Vár szeretettel egy baráti közösség!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.