2 (1) ki

Zene – Eszter vendégalkotása

április 26, 2021 9:37 de. | Közzétette | Hozzászólás

Nagy örömömre én lettem márciusban a Hónap Kedvenc Alkotója.

Így ebben a hónapban vendégalkotó vagyok, de nagyon tetszett az áprilisi kihívás is, gondoltam, játékon kívül megvalósítom.

Az oldal címe ZENE. A fotón a lányom van az egyik tanszaki fuvola koncerten, amint épp egy másik zeneiskolás lánnyal együtt játszanak. Szerettem ezeket a mini „hangversenyeket”, amin a gyerekek bemutathatták a sok-sok gyakorlás eredményét. És jó volt az évek során látni, hogy egyre szebben játszanak. (Én egyszer próbálkoztam a fuvolával, meg sem tudtam szólaltatni…L szóval nem egyszerű! )

A képhez a Valahol Európában c. musicalből  – ami nagy kedvencem – választottam egy dalszöveg részletet. „A zene az kell, hogy ne vesszünk el, hogy mégse adjuk fel!”   Azt gondolom, ez mindig igaz,  de talán most  még inkább aktuális…

A kihívás feltételei közül a következőket választottam: 1 fotó, chipboard, bélyegzés, masni és a washi tape.  Egy fehér alapkartont kicsit kisebbre vágtam és halványan stencileztem ötszög mintával, mert a fényképet és a többi papírt is ötszög alakúra vágtam ki. Majd bélyegeztem pici hangjegyeket is. Elrendeztem a képet, a szöveget és még pár kisebb ötszöget a papíron.  A masnikat is én vágtam ki Sizzix-szel.  A washi nekem tényleg kihívás volt, mert nagyon ritkán használom, pedig van pár, tetszik is, de valahogy mégsem megy… De most ide nagyon illett ez a kottás, így aztán az egyik masni és a cím alatt is „elrejtettem” belőle. A fotóra és a nagy címre került a chipboard kotta. És pár pici hangjegy itt-ott.  Végül betépkedtem a papír szélét, mielőtt felragasztottam az egészet a mintás papírra.

Alkossatok Ti is, mert alkotni jó!

Fogadjátok szeretettel!
Eszter

3 4 5 6 7 21

scrapbolt logo 1024x1024px eredeti

Facebook |Instagram | Scrapbook | Silhouette | Sizzix | Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.